» Home » Financiële dienstverlening » Incasso Amsterdam de oplossing voor u

Incasso Amsterdam de oplossing voor u

by Max Prinsze
Incasso Amsterdam de oplossing voor u De debiteur schikt van zijn openstaande schulden

Heeft u last van een debiteur die niet op tijd zijn betaling nakomt? Dan is een incasso in Amsterdam wellicht de ideale oplossing. Is uw openstaande vordering niet binnen de gestelde betalingstermijn afgehandeld? En wilt u niet langer wachten tot uw klant de openstaande factuur betaalt? Dan is het tijd om een incassobureau in Amsterdam in te schakelen.

In dit artikel van Superpress gaan we in op alles rondom het inschakelen van een incassobureau in de omgeving van Amsterdam. U leest hier precies wanneer het nodig is om een incassobureau in te schakelen en wie de kosten draagt.

  1. Wanneer schakel je een incassobureau in Amsterdam in?
  2. Wat gebeurt er wanneer je incasso in Amsterdam raadpleegt?
  3. De wet incassokosten en No Cure No Pay
  4. Dus, is incasso in Amsterdam de oplossing voor u?

1. Wanneer schakel je een incassobureau in Amsterdam in?

De wettelijke termijnen zijn ingegaan en u heeft herhaaldelijk een betalingsherinnering per e-mail gestuurd. Tot nu toe is de schuld echter niet betaald. Als je een betalingsverzoek hebt gestuurd maar geen reactie hebt ontvangen, moet je een herinnering sturen. Dit is een officiële brief waarin de debiteur wordt gevraagd de hoofdsom te betalen. Ook wordt de debiteur geïnformeerd over de eerst mogelijke koppeling met de openstaande factuur.

  • Nog geen herinnering gestuurd? Doe dit dan direct. U zou eventueel een voorbeeld herinneringsbrief kunnen downloaden van een incassobureau zoals Koning en De Raadt
  • Heeft u geen reactie gekregen op de aanmaning van uw debiteur? Dan wordt het voor jou als schuldeiser tijd om een ​​incassobureau in Amsterdam in te schakelen.
Incasso Amsterdam de oplossing voor u De incasseerder en debiteur zoeken samen naar een oplossing
Afbeelding 1. De incasseerder en debiteur zoeken samen naar een oplossing

2. Wat gebeurt er wanneer je incasso in Amsterdam raadpleegt

Het is belangrijk dat de eerste benadering van uw incassobureau mild is. Het kan zijn dat de debiteur de aanmaning of factuur echt een paar keer heeft gemist. Als uw debiteur na verschillende verzoeken nog steeds geen actie onderneemt om te betalen, voer dan de druk op. Het gaat hier namelijk om geld wat u toekomt. De tijd voor liefdadige acties en tegemoetkomingen is dan echt geweest.

Wordt de rekening na de benadering van uw incassobureau nog steeds niet betaald? Dan zijn er helaas juridische stappen nodig om de hoofdsom alsnog betaald te krijgen. Het begint bij een juridisch onderbouwde incassering, als tevergeefs niets meer werkt dan kunt uw incassobureau faillissement van uw debiteur aanvragen. Dit zijn serieuze stappen waar een professioneel incassobureau voor geraadpleegd dient te worden. Vast een tipje van de sluier van ons: Koning en De Raadt. Een professioneel bedrijf wat uw incasso in Amsterdam zeker kan verzorgen.

3. De weet incassokosten en No Cure No Pay

Wanneer u de keuze maakt voor incasso in Amsterdam, dan komen hier incassokosten bij kijken. Gelukkig voor u kost het inschakelen van een incassobureau u helemaal niets. Dit komt door de wet incassokosten. Deze wet bepaald dat de incassokosten en overige kosten, bijvoorbeeld administratiekosten, bij uw debiteuren in rekening worden gebracht. Uw debiteur draait dus uiteindelijk op voor zowel de volledige vordering als alle gemaakte incassokosten.

Dit kan tevens voor ondersteuning zorgen bij het versturen van uw eerste of tweede betalingsherinnering. Geef duidelijk aan dat als de debiteur niet op tijd betaald, u een incasso in Amsterdam raadpleegt en de incassokosten die hierbij komen kijken dan óók in rekening bij de debiteur gebracht worden.

Daarnaast werken veel incassobureaus met een zogenoemde “No Cure No Pay” clausule. Dit betekend dat de incassokosten alleen in rekening worden gebracht, wanneer het gevorderde bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat.

Incasso Amsterdam de oplossing voor u Pinpasje van een Debiteur
Afbeelding 2. De debiteur betaald uiteindelijk met zijn pinpasje

4. Dus, is incasso in Amsterdam de oplossing voor u?

U weet na het lezen van dit artikel wanneer het tijd is om een incasso in Amsterdam raad te plegen. U weet ook wat de kosten hier precies van zijn en dat u deze in rekening kunt brengen bij uw debiteur. Heeft uw debiteur meermaals de herinnering genegeerd en heeft u nog steeds niet ontvangen waar u recht op heeft? Dan is het inschakelen van incasso in Amsterdam zeker de juiste stap.

Besluit u na het lezen van dit artikel dat u een incassobureau in Amsterdam wilt raadplegen? Dan raden wij Koning en De Raadt aan. Dit incassobureau is sinds 1985 al specialist op het gebied van incasseren en doet dit nog steeds met liefde! Met een pakket van uiterst complete diensten en producten kunnen zij uw debiteurenrisico volledig minimaliseren. Ze staan u tijdens het gehele traject bij: Van het versturen van de eerste herinnering tot het aanvragen van faillissement van uw debiteur. Oftewel, neem even contact op met Koning en De Raadt. Het is tevens geheel vrijblijvend dus u zit nergens aan vast.

Incasso Amsterdam de oplossing voor u : Logo Koning en De Raadt

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden