» Home » ICT, media en communicatie » Refurbished laptop kopen? Waar moet je op letten

Refurbished laptop kopen? Waar moet je op letten

by Superpress
Refursbished laptop kopen. Bekijk onze tips

Je bent op zoek naar een laptop. Een nieuwe is net even iets te prijzig. Wist je dat het kopen van een refurbished laptop iets anders is dan een tweedehands laptop. In onderstaande artikel vertellen wij je de verschillen en waar je op moet letten bij de aanschaf van een refurbished laptop.

Garantie refurbished laptops

Allereerst is het belangrijk om een betrouwbare refurbished verkoper te vinden. Ons advies is om altijd goed de recensies op Google door te nemen. Als voorbeeld hieronder de firma 072-PC uit Alkmaar. Deze computerzaak is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer betrouwbare refurbished laptop en PC verkoper. Met ruim 218 positieve reviews op Google kun je eenvoudig de werkwijze lezen en ook de geboden oplossingen voor eventueel reparatie.

Refurbished laptop kopen bij 072-PC
Controleer altijd de Google Reviews van een refurbished verkoper.

Staar je niet blind op prijs

Leuk een refurbished laptop voor 150 euro maar wat is de staat van het systeem. Een behuizing van een laptop of PC is zo vervangen. Maar het gaat juist om wat er in de machine zit. Kijk dan ook altijd goed naar de uitleg over de classificatie of grade. Veel webshops maken gebruik van A, B of C grades. Het nadeel hiervan is dat een A grade voor persoon X niet overeenkomst met de verwachtingen van persoon Y. 072-PC uit Alkmaar is hierin anders. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde band met (zakelijke) leveranciers kiezen ze alleen voor absolute topkwaliteit.

Eerlijk advies over refursbished laptops

Kies voor eerlijkheid. Bekijk niet alleen de website maar bel de partij netjes op en vraag naar wat ze te bieden hebben. Een goede refurbished laptop webshop kan je helpen bij de keuze en of een laptop niet “te zwaar” is voor het gewenste gebruik. Uiteraard willen wij allemaal wel de “Ferrari” onder de laptops maar als je op zoek bent naar een betrouwbare Volvo is dat advies eigenlijk meer goud waard.

072-PC neemt altijd de tijd voor elke klant. Ben je op zoek naar een game laptop of een laptop voor zakelijk gebruik. U zoekt, zij hebben of vinden het juiste systeem.

Levertijd en kopersbescherming

Top, je hebt na alles gecontroleerd te hebben de perfecte refusbished laptop gevonden! En nu gauw betalen en aan de slag ermee. Let altijd goed op welke levertijd en kopersbescherming u heeft. Kies altijd voor een webshop met kopersbescherming en een goed geformuleerde levertijd. Niets vervelender om je nieuw aangekocht laptop pas na 2 weken te ontvangen of nog erger NIET te ontvangen.

Gecharmeerd zijn wij van de manier hoe 072-PC dit op de website kenbaar maakt. Op bijna elke pagina staan de Unique Selling Points met daarbij de unieke kopersbescherming en verzend/levertijd van de systemen. Ze zijn aangesloten bij TrustedShops en hanteren bij verzenden altijd een Track-and-Trace code. Als wij dieper gaan in de website blijkt dat ze een gehele pagina hebben toegewijd aan de levering en levertijd. Zo schrijven ze zelf: Vandaag voor 16:30 besteld = vandaag verzonden

Ook qua voorkomen van beschadiging onderweg bieden ze hulp. Alle verzonden laptops worden in een speciaal voor laptops ontwikkelde verzenddoos verstuurd. Met deze manier kan er tijdens het transport niets mee gebeuren!

Advies voor het kopen van een refurbished laptop

Na dit artikel ben je nu op de hoogte van een aantal handige tips in de zoektocht naar een refurbished laptop. Uiteraard gelden deze tips voor elk ander refurbished producten.

Als laatste advies van ons; Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden