» Home » Financiële dienstverlening » Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam?

Op zoek naar een incassobureau in Rotterdam?

by Superpress
Incassobureau rotterdam

Als incassobureau in Rotterdam ondersteund Koning en De Raadt bedrijven en particulieren bij het incasseren van onbetaalde vorderingen. Met een persoonlijke en innovatieve aanpak bereikt Koning en De Raadt het doel dat ze voor ogen hebben: uw geld terugkrijgen van iemand die weigert te betalen. Bent u het zat om constant energie te steken in het achtervolgen en versturen van e-mails naar de wanbetaler?

Waarom Incassobureau Rotterdam inschakelen?

Wat Koning en De Raadt uniek maakt, is dat ze geen standaard incassobureau zijn. Bij Koning en De Raadt vindt u gerechtsdeurwaarders, advocaten en incassospecialisten onder één dak. Hierdoor kunnen ze u succesvol begeleiden tijdens het gehele incassotraject: zowel tijdens de buitengerechtelijke als gerechtelijke procedure. De specialisten geven elke klacht de passende behandeling, of het nu gaat om een ​​claim in Rotterdam of elders in Noord- of Zuid-Holland.

Wat zijn voor u de voordelen van incasso bij een incassobedrijf Rotterdam?

Allereerst is het natuurlijk fijn voor u om te weten dat er bij Koning en De Raadt incassobureau Rotterdam een slagingskans van 95% is dat uw onbetaalde facturen ook daadwerkelijk volledig worden geïncasseerd. In een vrijblijvend adviesgesprek wordt de slagingskans met u besproken.

  • Als incassopartner heeft een incassobedrijf ook de volgende voordelen:
  • Geen succes = geen kosten (no cure no pay)
  • 95% slagingspercentage
  • Lokale specialisten met meer dan 20 jaar ervaring

Hoe werkt een incassotraject?

Een incassoprocedure bij hét incassobureau van Rotterdam ziet er als volgt uit:

STAP 1. Pre-incasso

Ze beginnen met de voorcollectie. Uw debiteur wordt gebeld en hij/zij wordt op een vriendelijke wijze gewezen op de onbetaalde factuur.

STAP 2. Gerechtelijk herstel

Betaald uw debiteur niet? Dan wordt er een minnelijke invorderingsprocedure voortgezet: uw opdrachtgever wordt benaderd. UW debiteur ontvangt een laatste schriftelijke aanmaning om te betalen. Onze ervaring is dat buitenlandse ogen geforceerd worden: in 85% van de gevallen betaalt uw debiteur direct na een eerste of tweede aanmaning.

STAP 3. Gerechtelijke debit

Als de minnelijke invordering geen rechtsgevolg heeft gehad, zet Koning en De Raadt in overleg met u de juridische invorderingsprocedure voort. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld de balans van uw debiteur deponeren of met hulp van de deurwaarder beslag leggen op betalingen, klanten, voertuigen, etc. Is er een spoedeisend belang in uw zaak? Als u bijvoorbeeld uw eigen rekeningen niet meer kunt betalen, kunnen ze ook een incassoprocedure voor u starten.

Voorafgaand aan de gerechtelijke procedure bepalen de advocaten de incassomogelijkheden met een incasso-onderzoek. Zij spreken ook namens u tijdens de hoorzitting.

Incasseren uitbesteden?

Elk dossier krijgt de aandacht die het nodig heeft. Dien uw betalingsformulier in bij Koning en de Raadt in Rotterdam via het online inschrijfformulier. Liever 10 minuten kletsen met een incasso advocaat? Vraag direct gratis incassoadvies aan via het formulier.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden