» Home » Onroerend goed » Woning verhuren Amsterdam?

Woning verhuren Amsterdam?

by Superpress
Woning verhuren Amsterdam schakel Hendriks Housing in

U wilt uw woning verhuren in Amsterdam? Of u nou in het bezit bent van een studio, appartement of eengezinswoning Hendriks Housing is dé verhuurmakelaar van Amsterdam en specialist in het verhuren en beheren van woningen in Amsterdam.

Tegenwoordig is iedereen druk en daarom hanteert Hendriks Housing geen standaard kantoortijden. Bezichtigingen en andere afspraken plannen ze ook in de avond én’ in het weekend. Ideaal voor tweeverdieners die overdag beide werken.

Onze opdrachtgevers zijn beleggers en particulieren. Als u uw woning in Amsterdam besluit te verhuren, dan verlicht Hendriks Housing uw lasten volledig. Na een verblijvend gesprek bekijken wij samen de mogelijkheden tot verhuur en beheer van uw Amsterdamse stulp(je).

Wij brengen u op de hoogte van alle ins en outs van de verhuurmarkt in Amsterdam. Tenslotte ronden wij het gesprek af nadat u ook uw eigen wensen heeft aangegeven. Hiermee voorkomen wij dat u ooit voor onaangename verassingen komt te staan.

De woningmarkt in Amsterdam is booming kortom wij kennen de markt en vertellen je wat je als verhuurder kunt verwachten.

Hendriks Housing – verhuurmakelaar Amsterdam en omstreken

Je woning in Amsterdam verhuren via Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

Woning verhuren in Amsterdam

Dé verhuurmakelaar van Amsterdam!

Huurder vinden in Amsterdam

Wij zorgen dat uw woning op alle websites in Nederland en belangrijke internationale expat websites zichtbaar is. Doormiddel van social media brengen wij uw woning zichtbaar onder een breed publiek. Ons netwerk gaat nog verder! Wij sturen uw woning naar al onze verhuurcontacten. Dit zorgt voor een breed scala aan mensen die op zoek zijn naar verhuurwoningen. Met ons netwerk heeft u juiste verhuurmakelaar in huis om huurders voor uw woning in Amsterdam te vinden!

Huurdersprofiel

Bij interesse in uw huurwoning in Amsterdam, screenen wij de kandidaten uitvoerig. Vast onderdeel tijdens onze screening is het samenstellen van een huurderprofiel. Zodra de screening goed verloopt, nemen we contact op met de kandidaat om een ​​afspraak met u te maken. Als verhuurder kunt u specifieke eisen stellen aan huurders. Bijvoorbeeld de samenstelling van het inkomen van de huurder zijn. Met deze kennis zorgt Hendriks Housing voor een perfect verlopend verhuurproces. Als het om specifieke wensen gaat, is dat geen enkel probleem.

Vastgoedbeheerder Amsterdam

Vastgoed beleggen is genieten van maandelijkse inkomsten zonder administratieve zorgen. Dat komt goed uit! Naast de verhuur van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning verzorgen.

Kies voor Hendriks Housing en kies voor een goed rendement, zonder zorgen over het administratieve, het financiële- en het technische beheer.

Hendriks Housing

Voor het financiële beheer leggen wij een financiële administratie aan en beheren de borgsom. Maandelijks innen wij de huur bij de huurder. Wij zorgen ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur van ons ontvangt.

Contact met huurders loopt via Hendriks Housing. Zoals gezegd zijn wij het eerste aanspreekpunt bij vragen, klachten en technische storingen. Dat wil ook zeggen dat wij namens u verstrekken, begeleiden en controleren wij reparatieopdrachten. Wij werken met vaste onderaannemers zodat wij snel kunnen schakelen en kwaliteit kunnen leveren. Wij beheren uw woning alsof wij zelf de eigenaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de maandelijkse inkomsten!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden