KT3 Tandartsen is een praktijk gevestigd in Amsterdam Noord. Veel tandartsen bestaan ​​uit een hecht en gespecialiseerd team dat hard werkt om de patiënten de beste service te bieden. Vanuit de tandartspraktijk in Amsterdam Noord biedt KT3 Tandartsen een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunt u terecht voor ondersteuning in de tandheelkunde, conservatieve tandheelkunde, kroon- of brugwerk en implantaten.

Geen wachtlijst en alle leeftijden behandelen. We begrijpen dat een bezoek voor sommige patiënten intimiderend kan zijn en daarvoor raden we je aan angst voor de tandarts te bespreken met een specialist.

Nauwe samenwerking tussen tandarts en mondhygiënist

Als tandartsspecialist vinden we een goede communicatie tussen twee groepen professionals belangrijk. Daarom werken tandartsen en mondhygiënisten nauw samen. Veel patiënten bezoeken graag zowel de tandarts als de mondhygiënist. Dit systeem is handig omdat de specialisten alle mogelijke informatie snel binnen handbereik hebben en dat garandeert veel minder gedoe voor de patiënt.

Na de afspraak overlegt de mondhygiënist met de tandarts en vice versa, zodat de patiënt en tandarts samen de beste vervolgbehandeling kunnen bepalen.

Tandarts behandelingen Amsterdam Noord

De mondhygiënisten en tandartsen van KT3 tandartspraktijk in Amsterdam Noord werken nauw samen, maar kennen natuurlijk hun eigen vak. Periodieke controles worden uitgevoerd waarbij de conditie van uw gebit onderzocht wordt. Indien nodig wordt uw gebit professioneel schoon gemaakt en worden röntgenfoto’s gemaakt. Dit is inclusief de halfjaarlijkse controle, maar ook voor andere behandelingen kunt u terecht bij de tandarts.

Bent u niet tevreden met het zien van uw glimlach? Dankzij een esthetische behandeling kan de tandarts u helpen met het uiterlijk van uw gebit te verbeteren.

Mondhygiënist Amsterdam Noord

Onze mondhygiënist richt zich primair op het voorkomen van gaatjes en ontstekingen. U kunt bij ons terecht voor een preventieve gebitsreiniging of voor een implantaat controle. Uiteraard houden we ook rekening met je tandvlees en onderzoeken we regelmatig de toestand ervan. Tandsteen en tandplak worden door ons zorgvuldig verwijderd.

Tandartsen groeien mee met de voortdurende ontwikkelingen

Als tandarts en mondhygiënist is het ontwikkelen van kennis van groot belang om de kwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien worden kennis, technologie en apparatuur in de tandheelkunde tijdig bijgewerkt, daarom stoppen onze professionals nooit met leren. Om bij te blijven met nieuwe protocollen en ontwikkelingen, besteden we bij KT3 veel aandacht aan continue bijscholing.

KT3 Tandartsen is aangesloten bij de beroepsvereniging van tandartsen KNMT en de beroepsvereniging van mondhygiënisten NVM en wij passen ons aan de nieuwe regelgeving en richtlijnen van deze beroepsorganisaties aan. Dit doen we onder meer door deelname aan studiegroepen, in-house trainingen, het lezen van vakliteratuur en het bijwonen van klinische avonden.

Spoedafspraak met tandarts in Amsterdam Noord

Vergeet niet dat u in geval van nood altijd welkom bent bij onze tandartsen in Amsterdam Noord. Wij zijn elke dag geopend van 8.30 tot 17.00 uur (zondag gesloten) en staan ​​voor u klaar. KT3 is dé spoed tandarts van Amsterdam Noord!


Superpress

Superpress is een intiatief van OstMan International BV met als doel zoveel mogelijk kennis te delen en andere de kans te geven ook hun kennis te delen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden