» Home » Bouw, installatie en infrastructuur » Heb ik een watchwinder nodig?

Heb ik een watchwinder nodig?

by Superpress

Deze vraag komt vaak voorbij. In ieder geval vaak genoeg om er een artikel over te schrijven. Het is een eerlijke vraag, zonder twijfel. Google eens op ‘watchwinder’, en je vindt er niets minder dan een overvloed aan watchwinders (https://www.watchwinder-123.nl/) om te overwegen. Je zou kunnen zeggen dat de markt groot genoeg is om de leek te laten denken dat ze één nodig hebben voor hun automatische horloge. Maar wat is het echte antwoord? Heb je een zogenaamde horloge opwinder echt nodig?

Ik begin met waarom je geen horloge winder wilt gebruiken. Zolang de beweging van de watchwinder goed geolied is, blijven de horloges prima draaien en worden deze niet beschadigd. Uiteindelijk verdwijnen de synthetische oliën en laten de delen droog zijn, maar dit gebeurt ongeacht of de beweging loopt.

Met een watchwinder, of horlogewinder, zorg je voor onnodige slijtage aan de nagebootste beweging, vooral bij langdurig gebruik. Zeg ik nu dat het beter is om automatische horloges weken stil te laten staan? Natuurlijk niet, je zou je horloges moeten dragen! Echter, als je een horloge voor langere tijd zonder gebruik laat zitten, geloof ik vast dat het goed zal zijn als je het weer opstart, zolang het geen regelmatige service nodig heeft.

Voordelen van een watchwinder

Sommige verzamelaars hebben meerdere automatische horloges, waardoor het verlangen naar een watchwinder of horlogewinder begrijpelijk is. Voor mij is gemak de enige reden waarom ik voor een watchwinder zou kiezen. Ik vind het niet erg om mijn horloges opnieuw op te winden als ze zijn gestopt met draaien.

Als je een watchwinder voor het gemak wilt, is mijn beste aanbeveling om het stroomreserve ergens onder te houden, het is maximale stroomreserve. Automatische horloges hebben een zogenaamde hoofdspring, die de beweging van opwinden houdt.

Mijn mening over watchwinders is dat ze in elk geval een gemak zijn. Watchwinders van Rosenfelt staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De watchwinders onderscheiden zich door mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn de watchwinders van Watchwinder-123 nagenoeg geluidloos en ook een echte aanwinst voor op uw bureau, op uw nachtkastje of op de boekenplank.

Gegevens

Website
Google+
Facebook

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden