» Home » Bouw, installatie en infrastructuur » Houd je automatische kijk op tijd met deze watch winder

Houd je automatische kijk op tijd met deze watch winder

by Superpress

Als u streeft naar een automatische horloge, of als u al een horloge box vol klokken hebt. Is het hoog tijd dat u een goede watch winder koopt. Waarom? Er zijn verschillende redenen voor. Over het algemeen wordt het beschouwd als een investering die u tijd bespaart en uw collectie horloges goed wilt verzorgen. Dus als u niet probeert om uw pols te schudden en / of een tijd bij een gelegenheid stil zit. Is het bezit van een hogloge winder erg noodzakelijk.

Een goede watch winder zorgt voor de juiste verzorging en instandhouding van uw mechanische automatische horloges, die voor u bewegen wanneer u dat niet doet. Ook heeft een automatische watch winder als doel dat het uw horloge met trots en vreugde voor u laat zien.

Watch winders zijn zo uitgebreid en sierlijk als het horloges die ze vasthouden. De kubus of rechthoekige structuur van deze toestellen met glazen behuizing trekt overeenkomsten met een luxe juweliers etalage. Dat is zeker een onderdeel van zijn massale aantrekkingskracht. Waardoor uw persoonlijke horloge collectie worden gepresenteerd met stijlvolle watch winder. Maar een horloge winder is meer dan alleen een mooi bescherm kistje voor je horloge. De winder is technischer dan u misschien denkt.

Wat is een watch winder

Hogloge winders zijn ontworpen om een ​​automatisch of zelf opwindend horloge te laten werken, zonder menselijke beweging. Het werkt door de hoofdspring van de beweging op te wikkelen op een juist tempo, waardoor het risico voorkomt van veel reparatie en onderhoud.

In tegenstelling tot wat de meeste denken, zijn de horloges niet gereserveerd voor de rijken en beroemdheden. Maar zijn de zelfs voor de normale Nederlander en of verzamelaar. Ze werken om jouw horloge in beweging te houden, als jij dat niet kunt. Ze werken wanneer jij niet je arm kunt bewegen, waardoor de drijfveer niet meer word opgeladen. En zo u horloge niet meer goed loopt, op de juiste tijd. Dit elimineert de noodzaak van aanpassing buiten de daglichtbesparingstijd of tijdzone reizen.

Hoe werkt een watch winder?

Automatische horloges werken door zichzelf op te wikkelen met behulp van een bewegend gewicht (en) in de binnenkant. Het gewicht wordt door de zwaartekracht getrokken zodra de armen van de drager in beweging zijn. Wanneer een horloge niet wordt gedragen, wordt er geen stroom meer ontvangen en zal de klok stil komen te staan. Een horloge winder lost dit op door de natuurlijke beweging van het op wikkelen na te bootsen. Door in cirkelvormige patronen te bewegen om zijn mechanisme te bedienen.

Meestal, zo niet alle automatische horloges zijn ontworpen om niet te overwinnen. Dit dankzij een inwendig onderdeel dat het wikkeling proces ontkoppelt zodra de hoofdspring van het horloge volledig is gewikkeld. Deskundigen zeggen dat het gebruik van een tijdbasis winder het behoud van het windingsmechanisme zal beschermen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een watch winder?

U kunt een veel of weinig uitgeven aan een horloge winder, gemaakt van een reeks aan materialen. En in het algemeen hoe meer u besteedt, hoe meer u krijgt. Aangezien het vanzelfsprekend is dat u verwacht dat u watch winder de zelfde waarde heeft als waarvoor u hem heeft aangeschaft. En u deze waarde van de horloge winder graag wilt behouden. Kan het betekenen dat u in sommige gevallen flink geld uitgeeft.

Kijk eens naar de volgende tip’s:

  • Esthetiek: vakmanschap is belangrijk, omdat u een winder wenst die overeenkomt met het premium uiterlijk van uw horloge.
  • Motorkwaliteit: Controleer de motor (in dit geval de watch winder), want het kan bepalen hoe nauwkeurig en stil de machine werkt. Elke motor die rustig loopt, is een goed teken voor langdurig gebruik.
  • Aantal modules: Uw collectie is misschien groter dan een paar horloges, dus zoek een model met alle toeters en bellen.

Maar ook niet te vergeten:

  • Draagbaarheid: Reizigers zullen iets kleins zoeken, maar toch duurzaam die in een reistas past en ergens tussen de een en twee horloges kan houden. En zeker een must dan hij ook op batterijen werkt.
  • Bijzondere functies: Extra instellingen zoals het draaien in beide richtingen(CW clockwise en CCW counterclockwise). Kan voor sommige horloges een must zijn.
  • Draaien per dag: anders bekend als TPD. Deze functie stelt de gebruikers in staat om de rotatie aan te passen aan wat hun horloges per dag nodig hebben.
  • Garantie: De meeste top fabrikanten geven maximaal twee jaar garantie. Maar hoewel de hoogwaardige modellen, een levensduur langer hebben dan wat er rondom je pols hangt.

Kijk ook eens naar een echt mooie watch winder

Dit door een winder aan te schaffen, in de zelfde prijs klassen als uw horloge. Hierbij echt te kijken naar welke materialen de winder is gemaakt, die uw horloge matcht. Zo als hieronder beschreven een Modalo victory MV3, die gemaakt is van hout en afgewerkt met carbon fiber. Ook extra’s zo als een LCD-touchscreen matchen waarschijnlijk meer de luxe van uw horloge.  Met de mogelijkheid van acht horloge’s bied het heel veel plaats. Ook de multiregionale

Blijf op de hoogte van namaak winders, omdat op het internet het makkelijk is op namaak producten aan te bieden. De meerderheid is gemaakt van slechte materialen of goedkoop metaal, kunststof en hout. Hetzelfde geldt voor de binnenin aangetroffen motoren, die in veel gevallen geen elektronische schakelingen ondersteunen om de wikkeling te regelen. U kunt op valse geadverteerde modellen struikelen. Deze beweren bijvoorbeeld dat u multiregionale opties heeft, maar alleen in één richting draait. Met als gevolg dat u slijtage aan het horlogemechanisme kan oplopen. Met behulp van een van deze lage kwaliteit watch winders kan elk luxe horloge verslechteren en de beweging ervan beschadigen.

Laat de consumentenbeoordeling uw beslissing begeleiden, want het is hun persoonlijk inzicht dat de imposters zal helpen onkruid te maken. Hier is onze lijst met de beste watch winders die het gamma van de prijzen draaien. (We hebben de €929 MODALO VICTORY MV3, omdat het de waarde van de meeste horloge collecties verduidelijkt, periode.)

Geschikt voor 8 horloges, Voorzien van een LCD-touchscreen, watch winder

Modalo watch winder

Nog meer tips nodig? Klik hier

You may also like

Online marketing door SEO vrienden