» Home » Bouw, installatie en infrastructuur » Alles wat je moet weten over bamboe vlonderplanken

Alles wat je moet weten over bamboe vlonderplanken

by Superpress
interior of room with wicker furniture and wigwam on terrace

Een terras of vlonder is het middelpunt van een tuin. Het biedt de mogelijkheid om een ​​tuin echt te onderscheiden en zo af te stappen van een standaard ontwerp. Om echt iets bijzonders te creëren en ideeën om te zetten in ontwerpen, is de materiaalkeuze een heel belangrijk onderdeel van dit proces. Om ervoor te zorgen dat de gebruikte terrasplanken de ontwerpmogelijkheden niet beperken, liggen de grenzen alleen in de punt van het potlood waarmee het ontwerp wordt geschetst.

Bamboe vlonderplanken zijn extreem stabiel, waardoor unieke ontwerpen kunnen worden gemaakt, maar dat is slechts een van de vele redenen waarom een bamboe vloer buiten moet worden overwogen. We richten ons op drie belangrijke redenen plus de voor- en nadelen van bamboe vlonderplanken:

Bamboe vloer buiten, wat wil je weten?

1. Uniek

Niet alleen de unieke kleur voegt een wow-factor toe aan een project, maar ook de manier waarop bamboe vlonderplanken kunnen worden geplaatst. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe diepte door gebruik te maken van verschillende breedtes van bamboe vlonderplanken of het opnemen van een volledig uniek patroon in het ontwerp, er zijn veel manieren om een vlonder te laten opvallen tussen de massa.

2. Duurzaam

Bamboestammen zijn extreem hard na verwerking van de grondstof tot vlonderplank. De hoge densiteit zorgt voor een extreem dichte, daardoor duurzame en robuuste vlonderplank. Bamboe terrasplanken zijn perfect ontworpen om een leven lang mee te gaan en met 25 jaar garantie zorgen ze ervoor dat het gecreëerde ontwerp lang kan worden bewonderd.

3. Ecologisch

Bamboe terrasplanken hebben niet alleen eigenschappen die ze perfect maken voor elk ontwerp, ze zijn ook perfect voor een groene toekomst en voor degenen die zich meer bewust zijn van de milieuaspecten van een materiaal. Door de extreem hoge groeisnelheid van de bamboeplanten neemt de plant CO2 op uit de atmosfeer en geeft tegelijkertijd zuurstof af. Dit leidt tot de opslag van CO2 in de fabriek en dus in de vlonderplanken die in een project worden gebruikt. Bovendien is het oogsten van bamboeplanten te vergelijken met het oogsten van gewassen, waarbij de opbrengst en kwaliteit daadwerkelijk toenemen. Een bamboeplant bestaat uit meerdere stengels en elk jaar groeien er nieuwe scheuten uit de moederplant, waardoor door het oogsten van bamboestengels de plant niet doodgaat, sterker nog, je creëert ruimte voor meer.

4. De voordelen van bamboe vlonderplanken

Zoals beschreven hebben de bamboe vlonderplanken een aantal voordelen, hieronder staan deze op een rijtje:

  • Hoge stabiliteit
  • Duurzaam
  • Eenvoudige installatie
  • Ecologisch verantwoord
  • Stevig
  • Uniek

5. De nadelen van bamboe vlonderplanken

Desondanks dat wij geloven dat de bamboe vlonderplank de beste optie is, zijn er ook een paar nadelen:

  • Productie in China
  • Onderhoud is vaak lastiger
  • Minder kleurvariatie

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden