» Home » Bouw, installatie en infrastructuur » Waarom heb je watchwinders nodig? Watchwinder-123

Waarom heb je watchwinders nodig? Watchwinder-123

by Superpress

Watchwinders voor eeuwige beweging.

Voordat Rolex eeuwige bewegingen ontwikkelde, werden alle horloges met de hand gewonden. Vandaag hebben de meeste moderne horloges een eeuwige beweging. Dit type beweging windt automatisch het horloge wanneer het wordt verplaatst. Zo zal de eenvoudige klap van de pols ervoor zorgen dat het horloge precies werkt. Als je je horloge niet elke dag draagt, kan het stoppen met het lopen terwijl je slapend ligt, waardoor je het moet winden als je het weer draagt. Terwijl Rolex de draaicirkel door de jaren heeft vereenvoudigd, hebben sommige horloges ingewikkelde bewegingen die jaarlijkse kalenders en zelfs maanfasen bevatten. Nauwkeurig hand winden van een Rolex horloge met ingewikkelde bewegingen kan lastig zijn.
Daarom zijn de bewegingen ook afhankelijk van de hoeveelheid en de richting van de bewegingen. Om dit na te bootsen bestaat er watchwinders.

Gelukkig is er een handig hulpmiddel dat u kunt gebruiken.

Een watchwinder of ook wel horloge winder genoemd, is meestal een kleine doos met een motor die wordt aangedreven door een batterij. De motor draait langzaam een ​​beker die het horloge op zijn plaats houdt. Watchwinders variëren op verschillende punten zoals:

  • aantal rotors,
  • toeren per dag,
  • kwaliteit,
  • omwentelingen per dag,
  • draairichting,

Een goede goedkope watchwinders heeft een solide behuizing en een stille motor. Met deze mooier modellen kunt u zelfs de draaien per dag aanpassen (TPD: turns per day).  En dan kunnen zelfs al uw horloges de hele dag lopen zonder dat uw er naar om hoeft te kijken.

Speciale gelegenheden

Dit betekent dat als u uw een van uw horloges alleen bij speciale gelegenheden draagt, het slim kan zijn als u hem oplaad terwijl u hem niet gebruikt, zodat het nauwkeurig blijft. U kunt per horloge instellen hoeveel keren u wilt dat de winder draait per dag, en de winder zal dit dan uitvoeren.

Als u uw meerdere horloges draagt, is het waarschijnlijk denkbaar dat u een horloge winder nodig hebt voor uw horloges.
– Zie meer op: 

Watchwinders / horloge opwinders voor elk type automatische horloge/ logo met streepje tussen naam en 123 in oranje en zwart en w in het midden met pijltjes er omheen

watchwinders

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden