» Home » Bouw, installatie en infrastructuur » Welke soorten watchwinders zijn er beschikbaar?

Welke soorten watchwinders zijn er beschikbaar?

by Superpress

Functionele watchwinders – Dergelijke haspels kan vervullen wikkeling één of meer horloges. Doorgaans zijn deze eenheden houdt het horloge op de buitenkant van de voorziening. Als zodanig, hebben ze de neiging om te moeten worden op een tafel of enigszins hoog plank. Sommigen die meer dan een horloge verwerken beginnen om kermisattracties te lijken, met hun merry-go-round of reuzenrad configuraties en meerdere draaiende horloge houders.

Elegante watchwinders – Deze haspels gaan verder dan pure functionaliteit en bieden een mooie vorm en exterieur. Normaal gesproken zijn ze een volledig gesloten kast, vaak gemaakt van mooi afgewerkt hout of bedekt met leer. Ze zijn geschikt voor weergave op een bureau of dressoir, maar veel zijn in staat om passend in een lade of kluis.
Extravagante watchwinders – Zoals met vele luxe items, de sky is the limit over opties. Haspels met kachels om het horloge te houden in de buurt van de lichaamstemperatuur, ingebouwde opslag laden, en atomaire-klok-gesynchroniseerde tijd displays zijn een aantal van de esoterische en daarbuiten functies die beschikbaar zijn op een aantal van de zeer high-end haspels.
Binnen deze zijn opties van a / c en batterij aangedreven eenheden. De batterij units zijn vooral leuk voor gebruik op de planken, in laden, of in een kluis.

Moet ik beginnen met een enkele head-unit of ga voor een multi-headed eenheid?

Als je genoeg van een collector aan een watchwinder willen zijn, niet op korte veranderen jezelf door te beknibbelen op een watchwinder dat slechts één horloge kan verwerken. Als u het horloge hebt ‘bug’, het zal niet lang duren voordat u een andere automatische kopen en te kort worden gevangen. Denk aan ten minste één van de single-unit horloge winders hebben optionele twee-horloge hoofd. Of koop een single-horloge eenheid voor starters en verwacht later toevoegen van een multi-horloge unit.

Wat moet ik overwegen?

Laat de waarde van de handleiding wind horloges niet onderschatten voor uw verzameling. Zij bieden de vreugde van hoeft te communiceren met je collectie elke dag of twee om ze door te gaan. Het kan leuk om nodig te zijn. Vintage handmatige wind horloges zijn direct beschikbaar, moderne daarvan zijn minder vaak voor, maar nog steeds gemaakt. Niet alleen zal je geen watchwinder nodig, ze zijn bewust eenvoudig te wind met de hand. Veel automaten hebben kronen vastschroeven of anderszins niet als opvang voor frequente handmatig opwinden.

Wat zijn automatische horloges?

Automatische horloges zijn bedoeld voor vrij regelmatige slijtage. Dus concentreren uw eigendom van automatische horloges op degenen die je op zijn minst een paar keer per week zal dragen. Winders zijn een leuke gemak voor horloges die u niet elke dag te dragen. Maar waarom weg draaien de meeste van de levensduur van diverse leuke horloges voor u klaar om ze zelden dragen.

Automatische horloges zijn bedoeld voor vrij regelmatige slijtage. Dus concentreren uw eigendom van automatische horloges op degenen die je op zijn minst een paar keer per week zal dragen. Winders zijn een leuke gemak voor horloges die u niet elke dag te dragen. Maar waarom weg draaien de meeste van de levensduur van diverse leuke horloges voor u klaar om ze zelden dragen.

Slechte watchwinders is erger dan geen winder. Automatische horloges zijn ontworpen om te worden gedragen door mensen. Mensen zich in een grote verscheidenheid van manieren, waardoor een tamelijk gelijkmatige beweging van interne opwindmechanisme het horloge. Watchwinders zijn doorgaans beperkt tot een eindig aantal richtingen en vormen van beweging – sommigen zo weinig als een enkele beweging. Dus een slecht ontworpen winder (vooral degene die u probeerde te maken van een oude elektrische boor en reserveonderdelen auto-onderdelen wanneer je voor het eerst hoorde dat er een echte winder verkoopt voor honderden dollars) kunnen ongewenste slijtage van de mechanismen van het horloge van overmatig en repetitieve beweging veroorzaken.

Gegevens

Website
Google+
Facebook

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden