Hoe tanden bleken werkt

by Superpress

Of u nu cosmetische tandheelkunde bij Kt3 tandartsen Zaandam overweegt, of gewoon nieuwsgierig bent naar meer informatie over hoe het bleken van tanden werkt, u bent hier aan het juiste adres! In dit blogartikel bespreken we de basisprincipes van het bleken van tanden. Ook helpen we u om alles te begrijpen over wat u moet weten over deze procedure. Lees verder en leer met ons mee.

Hoe werkt tanden bleken?

Er zijn heel veel verschillende professionele producten voor het bleken van tanden, maar ze gebruiken allemaal dezelfde basis ingrediënten; peroxiden. Peroxiden, zoals waterstofperoxide en carbamide peroxide, bevatten zeer vluchtige zuurstofmoleculen.

Wanneer deze zuurstofmoleculen oppervlaktevlekken op uw tanden raken, reageren ze door de chemische bindingen die de vlekken op uw glazuur houden te verbreken. Dit “bleekt” ze weg en herstelt het uiterlijk van uw glimlach.

Elk professioneel bleek product gebruikt waterstofperoxide of carbamideperoxide als het actieve bleekmiddel. Naast peroxiden worden echter vaak andere ingrediënten gebruikt, zoals fluoride. Het toevoegen van fluoride aan een tandenbleekmiddel helpt verzwakking van uw tanden. Tijdens het proces voorkomen en minimaliseren we doormiddel van fluoride het risico op tandgevoeligheid.

Gebruiken DIY tandbleek kits dezelfde ingrediënten als professionele tandbleek kits?

Het antwoord is ja. Tanden bleken via de meeste doe-het-zelf-bleeksets bevatten waterstofperoxide of carbamideperoxide als het actieve ingrediënt. Dit betekent echter niet dat ze net zo effectief zijn als professionele bleekproducten.

De meeste door ADA goedgekeurde kits voor het bleken van tanden hebben een relatief laag peroxidegehalte, omdat dit ervoor zorgt dat u uw tanden niet te veel witter maakt en ze beschadigt. Dit is natuurlijk een goede zaak, maar het betekent dat u veel tijd kunt besteden aan het bleken van uw tanden en dat uw resultaten nog steeds niet zo goed zijn in vergelijking met een professionele bleekbehandeling.

Bovendien bevatten sommige whitening-kits die online worden verkocht, zeer hoge niveaus van peroxide, wat uw mondgezondheid in gevaar zou kunnen brengen. Hoge niveaus van peroxidebleekmiddel betekenen dat je meer kans hebt om per ongeluk je tanden te beschadigen door ze te wit te maken. Dit kan leiden tot verzwakking van uw glazuur, of zelfs witte vlekken op uw glazuur of een doorschijnend uiterlijk.

Professionele tanden laten bleken is de manier om uw glimlach te herstellen

Als u de beste resultaten wilt krijgen, is het professioneel bleken van tanden door Kt3 tandartsen de ideale keuze. Wij bieden professionele bleekbehandelingen voor thuis. Bij deze behandeling komt u naar ons kantoor om een ​​set herbruikbare, op maat gemaakte bleeklepels voor uw tanden te laten maken.

U zal voorzien worden van een set bleekproducten die op maat zijn gemaakt voor uw kleuringsniveau en gewenste witheidsniveau. U gebruikt ze zoals aangegeven met je bleeklepels, in het comfort van je eigen huis. Na een paar weken ziet uw glimlach er als nieuw en mooi uit.

Krijg de glimlach die u verdient bij KT3 tandartsen


Als u zich niet bewust bent van uw glimlach en uw tanden in Zaandam, is Kt3 tandartsen er om u te helpen. Als ervaren cosmetisch tandarts kunnen wij een lachbehandelingsplan op maat maken dat de schoonheid van uw lach zal herstellen. Lees meer door online contact met ons op te nemen.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden