» Home » Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening » Tanden bleken voor een stralend wit gebit

Tanden bleken voor een stralend wit gebit

by Superpress
Tanden bleken Zaandam

Tanden en kiezen worden donkerder naarmate we ouder worden. Dit komt onder andere door dunner worden van het gebit, verkleuring van eten, roken, medicatie nemen, botbreuken door de val. Door je tanden bij de tandarts te laten bleken, krijg je witte tanden. Het is ook mogelijk om thuis je tanden te bleken met bleekgel.

Tanden bleken Zaandam, wat wil je weten?

  1. Hoe werkt het bleken van tanden?
  2. Witte tanden voor een mooie lach
  3. Tanden bleken behandeling
  4. Tanden laten bleken bij de tandarts

1. Hoe werkt het bleken van tanden?

Tandrestauratie is geen ingrijpende behandeling. U krijgt een gebitsbeschermer en bleekvloeistof en draagt ​​deze een paar keer thuis om uw tanden witter te maken. Elke keer dat u de gebitsbeschermer draagt, worden uw tanden witter.

Naarmate je ouder wordt, verkleurt je dentine (het deel onder je glazuur), worden je tanden minder wit of krijg je zelfs gele tanden of grijze tanden.

Terwijl het glanzend wordt door de bleekvloeistof. Het bleekmiddel (6% waterstofperoxide) dringt de tand binnen en breekt de kleurmoleculen af, waardoor ze hun natuurlijke kleur terugkrijgen.

2. Witte tanden voor een mooie lach

Bent u niet tevreden met de kleur van uw tanden? Witte tanden kunnen je zelfvertrouwen een boost geven. Witte tanden laten je er jonger uit zien met een glimlach!

Uiteindelijk bepaal je geleidelijk aan zelf hoe wit je tanden zijn. De een wil het zo wit mogelijk hebben, de ander juist een iets lichtere tint wit.

3. Tanden bleken behandeling

Wij controleren altijd eerst de gezondheid van uw gebit, indien nodig reinigen wij uw gebit. Er wordt dan een afdruk van uw gebit gemaakt. We gebruiken het om een ​​plastic bleeklepel te maken. Het is de gebitsbeschermer die je draagt ​​en die de bleekgel op je tanden houdt terwijl je je tanden witter maakt.

U draagt ​​de bleekgel gebitsbeschermer 60-90 minuten per dag thuis, waarna de bleekgel is uitgewerkt. Je hebt voldoende bleekgel bij je om meerdere sessies te bleken. Zo kunt u thuis uw tanden bleken en hoeft u niet voor elke sessie naar de tandarts. u krijgt het resultaat in 1-2 weken.

Het resultaat is goed per persoon. Het hangt af van de kleur van uw tanden en de conditie van uw tanden.

Vullingen en fineren worden niet wit met wit. Je kunt dan je tanden bleken in Zaandam tot de kleur en dan zijn de vullingen niet meer zichtbaar. Heb je geen vullingen, veneers, kronen of bruggen voor je mond? Dan kun je een wittere tint krijgen als je wilt. Het is ook mogelijk om vullingen te laten vervangen.

Vullingen en fineren worden niet wit met wit. Je kunt dan je tanden bleken tot de kleur en dan zijn de vullingen niet meer zichtbaar. Heb je geen vullingen, veneers, kronen of bruggen voor je mond? Dan kun je een wittere tint krijgen als je wilt.

4. Tanden laten bleken in Zaandam bij de tandarts

Het hebben van tanden bij de tandarts is de meest effectieve methode om tanden te bleken. Alleen tandartsen kunnen uw tanden witter maken met 6% waterstofperoxide. Bleken met waterstofperoxide is de enige effectieve methode om je tanden echt witter te maken.

Bijkomend voordeel is dat je van ons een bleekgel krijgt tot het eindresultaat is bereikt. U bepaalt dus zelf hoe wit uw tanden zijn.

Wees voorzichtig als u uw tanden niet bij de tandarts bleekt. Dan is de maximale hoeveelheid peroxide in de bleekgel vanwege regelgeving slechts 0,1%, dit is zo laag dat het een beperkt en kortdurend effect heeft. Vaak worden je tanden dan alleen schoner, wat een kortstondig verhelderend effect heeft.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden