» Home » Onroerend goed » Jura WE8 Dark inox – Vol automatische krachtpatser voor op kantoor

Jura WE8 Dark inox – Vol automatische krachtpatser voor op kantoor

by Superpress

Wil je klanten verwennen met goede koffie bij jou op kantoor? Leg ze in de watten met de Jura WE8. Deze vol automatische machine maakt heerlijke Ristretto, Espresso, espresso doppio, lungo, cappuccino, latte macchiato. Met deze vol-automatische krachtpatser op kantoor komen jij en je collega’s de dag wel door.

Overal waar klanten, medewerkers en bezoekers kunnen genieten van overheerlijke koffie, is de sfeer ontspannen. Bovendien blijkt uit verschillende onderzoeken dat koffie drinkers op kantoor zichzelf productiever ervaren. Zo geeft maar liefst 57% van de ondervraagden aan productiever te zijn na het drinken van een kop koffie. Als je medewerkers en je klantbezoekers in je showroom de meest ruime keuze wilt geven, kies dan voor de Jura WE8 Dark inox.

Dankzij het ruime water- en bonenreservoir is de koffiemachine in combinatie met de 16 koffiespecialiteiten een topkeuze voor op kleine kantoren.

Onderhoudsarme koffiemachine ideaal op kantoor

Een onderhoudsarme volautomatisch koffiemachine? Kan dat, jazeker! Deze Jura koffiemachine werkt met behulp van slimme meetsystemen. Denk bijvoorbeeld aan een slimme waterfilter waardoor ontkalken niet meer nodig is. Met deze functie houden jij en je collega’s meer tijd over voor het helpen van klanten. Wat ook een uiterst handige functie bij deze koffiemachine is dat de reiniging van de zetgroep middels een automatisch programma is.

Geen vieze zetgroepen meer schoonmaken op het aanrecht in de kantine. Dankzij de ingebouwde zetgroep reinigingsprogramma

Jura WE8 Dark Inox

Ideaal want deze zetgroep reinigingsprogramma’s zijn altijd noodzakelijk op de meest onhandige kantoortijden. Het melkschuimsysteem van de Jura WE8 Dark inox spoelt zich na iedere koffiebeurt vanzelf schoon. Naast deze standaard schoonmaak beschikt de machine ook over een reinigingsprogramma speciaal voor het melksysteem. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur voor op kantoor.

Naast het onderhoud van de Jura WE8 Dark inox is natuurlijk een mooi design van je koffiemachine ook belangrijk. Jura is een Zwitsers merk en dat zie je terug in het elegante maar toch strakke uiterlijk. De Jura WE8 Dark inox is onder de motorkap gebouwd als een Zwitsers uurwerk.

1 koffiemachine met 16 koffiespecialiteiten

Aan de voorkant van de koffiemachine bevindt het display. De machine is gemakkelijk te bedienen met de knoppen. De machine beschikt niet over de meest luxe en fancy touchscreen of draaischijven maar is doeltreffend zodat iedereen zijn of haar koffiespecialiteit in één handomdraai kan maken. Met slechts een paar klikken heb je bijvoorbeeld cappuccino, latte of normale koffies.

Wat heel fijn is voor de latte en cappuccino liefhebber is dat het kopje bij het zetten niet hoeft worden verplaatst, want de machine heeft een aparte uitloop voor melk(schuim). Door de uitloog is deze makkelijk in hoogte verstelbaar waardoor grote latte-macchiato glazen eenvoudig onder de Jura machine gezet kunnen worden.

Wat maakt de JURA WE8 Dark Inox zo speciaal?

Een enorm waterreservoir met een inhoud van 3 liter zodat je meer kopjes kunt zetten zonder te moeten bijvullen. Een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met een opslag van 25 porties, maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Met de One-Touch-functie tover je in één druk op de knop 1 van de koffiespecialiteiten in je koffiekop.

Deze Jura vol automatische koffiemachine is geschikt voor kantoren tot ongeveer 10 collega’s’.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden