» Home » Onroerend goed » Thuis werken of een eigen kantoor

Thuis werken of een eigen kantoor

by Superpress

WORMER ZPlaza is de oplossing voor zzp’ers en toekomstige zp’ers die een werkruimte zoeken. Of voor de genen die een kleinere of nieuwe ruimte zoeken. Een kantoorruimte of flexwerk plekken het is beide mogelijk op een sfeervolle locatie. Naast de standaard werkplekken kan je nu ook op een andere manierenwerken. ZPlaza is een locatie die sfeervol is met veel licht en frisse kleuren. Waar je kan werken als het uitkomt en je graag jouw klanten laat langskomen.

Werkruimte zzp’er wormer

Als zelfstandige kan het ingewikkeld zijn om werkruimte te vinden. Er zijn veel dingen die invloed hebben, kosten, grote hoeveelheid aanbod of doordat je niet zeker weet of je wilt huren of kopen. Tevens wil je ook geen veel te grote of kleine ruimte huren. De toekomst is natuurlijk altijd lastig te voorspellen, daardoor kan het riskant zijn om een lang huur contract te nemen. Dan is het ook nog belangrijk dat de locatie niet op een enorme afstand van jouw eigen woonplaats ligt. Dan zou het verdraaid handig zijn als het ook nog eens goed bereikbaar is. Waar je s ’morgens aan komt rijden en je precies voor de deur kan staan of een treinstation op loop afstand daar heeft ZPlaza precies op ingespeeld.

Voor jouw klanten wil je het ook zo makkelijk mogelijk maken om je te bezoeken. Dat ze niet van heiden en verre hoeven te komen of eerst door je hele huis te hoeven komen. En als klanten s ’avonds langs willen komen is het ook handig als jij hier altijd op in kan spelen als jouw locatie dit toelaat. Daarbovenop wil je ook niet dat jouw bezoekers een slechte/verkeerde indruk krijgt. Dit door dat hij eerst een heel trappenhuis moet beklimmen om vervolgens ergens op de 3de etage achterin jouw kantoor te vinden. 

Kantoorruimte Bruynvisweg 16

Daarom verhuurd Ostman international bv nu op Bruynvisweg 16 in Wormer, werkruimte in de vorm van kantoorruimte en flexwerk plekken. Met een sociale ruimte waar gegeten of gewerkt kan worden. Het idee om alle ruimtes verschillende kleuren deuren te geven is geniaal. Hierdoor is het net en overzichtelijk waar je zit en ziet het er ook fris en vrolijk uit. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar dus kijk gerust even op de website of neem contact op. www.zplaza.eu

Het logo van ZPlaza in Wormer in rood en wit

Logo ZPLaza

 

 

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden