» Home » Uncategorized » GSM Versterker KPN + Vodafone ideale versterker voor duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen

GSM Versterker KPN + Vodafone ideale versterker voor duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen

by Superpress

Kantoorgebouwen worden steeds energiezuiniger en duurzamer. Dat zijn goede ontwikkelingen, maar bepaalde constructies en moderne bouw- en isolatiematerialen kunnen het mobiele signaal enorm dempen. Daardoor kan er mogelijk zijn dat er niet overal in het pand optimaal bereik is. Of dat gesprekken soms gedeeltelijk of zelfs helemaal wegvallen. Met een GSM Repeater KPN + Vodafone van Rosenfelt heeft u hier geen last meer van. Deze GSM Versterker KPN + Vodafone zorgt voor goede inpandige mobiele dekking en capaciteit.

Weten waar u aan toe bent een GSM Repeater KPN + Vodafone van Rosenfelt worden de binnen antenne in uw pand via een buitenantenne aangesloten op het betrouwbare KPN of Vodafone-netwerk. Deze verbindingen zijn volledig end-to-end beveiligd tegen inbreuk van buitenaf. Uw bedrijfsgevoelige gegevens zijn dus ook met deze toepassing uitstekend beschermd en beveiligd. Ook qua kosten weet u waar u aan toe bent: u betaalt éénmalig de aanschaf. Hier is alles bij inbegrepen, antennes, repeater en coaxkabel. Vodafone en KPN brengen géén extra verbruikskosten of add-ons per abonnement in rekening. Afhankelijk van de repeater kan ook het 4G signaal worden versterkt. Hiervoor zijn andere speciaal hiervoor ontwikkelde repeaters ontworpen.

Daarbij werken Vodafone en KPN continu aan verdere verfijning en verbetering van de netwerken. Maar elk kantoorgebouw of bedrijfspand heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen telecomsituatie. Belangrijke factoren voor een optimale inpandige mobiele dekking zijn de constructie en indeling van het pand, vloeroppervlakte en het aantal gebruikers.

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een GSM Versterker KPN + Vodafonedan kunt u ons mailen info@gsm-repeater-shop.nl. Ook kunt u natuurlijk bellen 075-7716714 en kunnen we op afstand zeer goed inventariseren waar de zwakke plekken in uw inpandige dekking zitten, wat uw wensen en eisen zijn en aan welke repeater u nodig heeft. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een offerte en antenneplan. Graag zien we uw reactie tegemoet.

You may also like

Online marketing door SEO vrienden