» Home » Uncategorized » Repeteur GSM voor slecht mobiel bereik

Repeteur GSM voor slecht mobiel bereik

by Superpress

Vallen je gesprekken steeds weg of heb je doorlopend gemist gesprekken? Dit kan 2 oorzaken hebben: Het gebouw is van staal/beton of uw zendmast staat te ver weg om goed te kunnen bellen. De GSM Repeater Shop levert sinds 2010 door geheel Europa oplossingen voor dit probleem. Op de website van Repeteur GSM vindt u de oplossing!!

De GSM Repeater Shop levert oplossingen voor ruimtes vanaf 10 m2 tot complete kantoortorens of grote bedrijfshallen. Ook wordt onze apparatuur veel gebruikt in parkeergarages, poptempels en kelders. Ook in nieuwe duurzame gebouwen is de ontvangst vaak slecht door de goede isolatie. Bij onze zuiderburen wonen ook veel van onze klanten in een prachtige groene omgeving. Maar bomen absorberen het signaal erg goed. Ook daar is de GSM repeater een goede oplossing. Om hier goed te kunnen adviseren is de website recentelijk gestart.

Repeteur GSM

In Wormer is ons kantoor en magazijn gevestigd. Klanten zijn hier natuurlijk ook van harte welkom!

Al onze apparatuur is CE! goedgekeurd, storingsvrij en geschikt voor alle mobiele telefoons. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we een Nederlandse handleiding gemaakt met veel handige tips.

Dus: geen bereik met je GSM, ga naar Repeteur-GSM of bel naar +33 (0)5 401 609 84.

Gegevens

Website
Google+
Facebook

You may also like

Online marketing door SEO vrienden