» Home » Onroerend goed » Lamellen op maat, alles wat je moet weten

Lamellen op maat, alles wat je moet weten

by Max Prinsze
Lamellen op maat omslag foto

Lamellen komen in vele soorten, maten, kleuren en noem maar op. Door al dat verschillende aanbod kan het gebeuren dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn er gelukkig om je een eindje op weg te helpen. In dit Superpress artikel lees je alles over Lamellen op maat.

  1. Lamellen op maat kopen
  2. Op maat gemaakte stoffen lamellen en andere op maat gemaakte lamellen
  3. Kies en bestel lamellen op maat bij Suntex

1. Op maat gemaakte lamellen kopen

Lamellen geven je huis of kantoor in een mum van tijd een sfeervolle uitstraling. Met lamellen op maat kun je de lichtinval optimaal afstellen en door het sluiten van de lamellen kun je voor veel privacy zorgen. Vooral verticale lamellen zijn hiervoor ideaal. Wil je genieten van het volle daglicht of de zon? Schuif de lamellen dan gewoon helemaal naar de zijkant. Een praktische en aantrekkelijke oplossing. Lamellen zijn verkrijgbaar in vele maten en materialen en zijn ideaal voor verschillende raamvormen. Lamel maatwerk betekent dat je een vrijwel onbeperkte keuze hebt uit verschillende breedtes, lengtes, kleuren en materialen.

Bij Suntex vind je zowel stoffen als PVC als houten lamellen. Via de website van Suntex kun je eenvoudig zelf stoffen lamellen en verticale op maat gemaakte lamellen samenstellen. Wil je op maat gemaakte lamellen laten maken? Dan is het belangrijk om vooraf precies de juiste maat te weten. Zie ons stappenplan voor het opmeten van maten. Met de keuze aan lamellen weet je bovendien precies wat alle mogelijkheden zijn.

2. Aluminium lamellen en andere op maat gemaakte lamellen

Aangepaste verticale lamellen werken goed voor hoge of trapsgewijze ramen. Ze zijn ook ideaal voor schuifdeuren. Met de voorkant schuif je de lamellen open. Wanneer je de lamellen half openklapt geniet je van een prachtige lichtinval. Je draait ze precies zo ver als je wilt. Bij het customizen van de lamellen kun je kiezen uit verschillende materialen. PVC lamellen en stoffen lamellen zijn het populairst. Je kiest stoffen lamellen voor een mooie uitstraling, de stof is namelijk licht transparant. Het geeft een warm effect als er veel licht buiten is, maar houdt de zon tegen en zorgt voor privacy zonder veel licht te verliezen.

Wil je een ruimte grotendeels kunnen verduisteren? Dit kan interessant zijn voor bijvoorbeeld kinderkamers, slaapkamers en badkamers. Met op maat gemaakte lamellen krijg je een volledig donkere kamer, ook als buiten de felle zon schijnt. De kunststof (PVC) lamellen van Suntex zijn ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes in huis, zoals je badkamer of keuken. Ook de PVC lamellen maak je eenvoudig schoon. De stoffen lamellen maak je eenvoudig schoon met een stofzuiger voorzien van een zachte, schone handborstel.

Iemand kijkt door lamellen heen

3. Kies en bestel uw droom lamellen bij Suntex

Wil je verticale lamellen of aluminium lamellen op maat laten maken? Dan ben je bij Suntex aan het goede adres. Voordat u bestelt, is het belangrijk om te weten hoe u uw nieuwe lamellen installeert. Je kunt kiezen voor ‘de dag’ of ‘de dag’. Daglicht betekent dat je de lamellen over het hele frame monteert, terwijl overdag de lamellen binnen het frame blijven. Bij Suntex stel je jouw lamellen geheel naar eigen wens samen. Kies de opties die het beste bij je passen en maak je interieur compleet. Zie voor alle opties onze hulp bij het kiezen van raamdecoratie op maat.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden