Veel mensen twijfelen over raamdecoratie, waardoor dit project vaak op de lange termijn naar voren wordt geschoven. In dit artikel, bespreken wij de verschillende typen jaloezieën. Tijdens het artikel, houden wij zowel de nadelen als de voordelen van jaloezieën letterlijk tegen het licht.

Allereerst een opsomming van de mogelijkheden van jaloezieën. Deze geven een sfeervolle vorm van binnen zonwering en zorgt voor meer uitstraling richting uw interieur. Er is een ruim assortiment als het aankomt op jaloezieën. We geven je een inkijkje in de meest voorkomende en populaire jaloezie types.  

Anders dan gordijnen van textiel nemen houten jaloezieën of lamellen weinig ruimte in, ze zijn gemakkelijk te onderhouden. Last but not least geven houten jaloezieën een ideaal rustieke gevoel met veel meer sfeer dan een stoffen rolgordijn.

Houten Jaloezie

Veel huishoudens kiezen voor houten jaloezieën om de natuurlijke kleur van het ligt dat naar binnen valt. Houten jaloezieën worden veel gebruikt in woonkamers, gezien deze uitnodigend. Een nieuwe trend is het toevoegen van jaloezieën met hout in de slaapkamer, uit recentelijk onderzoek blijkt dat het prettiger waker worden is met het zachte licht.

Aluminium Jaloezie

Deze jaloezieen van aluminium zijn er in verschillende breedte, waardoor het een speels effect kan creëren.

Als je kiest voor jaloezieën in een vochtige ruimte zoals badkamer of wellnessruimte dan zijn Aluminium jaloezieën het product. In de uitvoering kan gekozen worden uit verschillende lamellebreedte en qua bediening voor een draaistang of koordsysteem.

Luxe Houten jaloezieën voor in de keuken of eetkamer

Op maat geselecteerde lamellen

Heb je een grote raampartij of schuifpui in je woonkamer? Dan zijn verticale lamellen een uitstekende keuze. Door het gebruik van verticale delen, accentueer je de lengte van je glasgedeelte. Optisch lijkt daardoor de ruimte groter.

Verticale jaloezieën worden vaak gebruikt als zonwering door de functionaliteit. Maar tevens geeft deze optie ook een luxe en stijlvol karakter.

Kiezen voor Suntex?

  • Hollandse ambacht
  • 30.000+ tevreden klanten
  • Tot wel 45% goedkoper dan in de winkel
  • Snelle levertijd

Online Jaloezieën bestellen?

Bestel uw jaloezieën online bij Suntex en ervaar goede deskundige service ondersteund door meer dan 30 jaar ervaring in de zonweringbranche! 

Categorieën: Onroerend goed

Superpress

Superpress is een intiatief van OstMan International BV met als doel zoveel mogelijk kennis te delen en andere de kans te geven ook hun kennis te delen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden