» Home » Overig » PrimaStuc! Voor al u stucwerk op maat!

PrimaStuc! Voor al u stucwerk op maat!

by Superpress

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf dat kwaliteit levert voor een goede prijs? Dan bent u op het juiste adres bij Primastuc! Primastucc is een stukadoorsbedrijf dat is opgericht in 2006 te Assendelft. Met 10+ jaar ervaring weten zij altijd de wens van de klant te realiseren!

Garantie & Werkzaamheden

Ook zijn de garantie voorwaarden bij Primastuc zeer aangenaam. Zoals 5 jaar garantie op het aangebrachte stukadoorswerk binnenshuis! Ook krijgt u een garantie van 3 jaar op al het aangebrachte stukadoorswerk buitenshuis!

Voor al u wand en plafond wensen hebben zij een oplossing op maat. Zo kunnen zij u helpen met pleisterwerk, schuurwerk, lijsten & ornamenten, sierpleister, spackspuiten, betonlook en ook voor buitengevels en isolatie kan worden gezorgd. Kortom, bij Primastuc ben u aan het goede adres!

De kosten bij Primastuc

Natuurlijk zijn er aan de werkzaamheden van de stukadoor kosten verbonden. De prijs wordt bepaald door onder andere het materiaal, de ondergrond, de laagdikte van het stucwerk en (als het nodig is) de voorbehandeling. Dit is natuurlijk per huis/ kamer verschillend en daarom komt Primasstuc bij u langs om een prijsindicatie te offreren. En voor het werk van de stukadoor wordt maar 6% BTW tarief in rekening gebracht!

Dus heeft u hoognodig een uitermate geschikte stukadoor nodig die goed werk levert? Neem contact op met Primastuc!

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie.

 

Primastuc.nl | PrimaStuc – wand- en plafondafwerking

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden