Een horloge beweger is een apparaat dat vaak een mooi design heeft. Omdat er veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de horloge bewegers, worden deze vaak geleverd inclusief mooie dozen en verpakkingen. Een horloge beweger werkt als volgt. Zet het horloge in de horloge beweger – ook wel watchwinder – en zet deze in de juiste positie. Het ene horloge moet rechtsom draaien, een andere linksom en weer andere in beide richtingen. Door deze bewegingen in de horloge beweger, wordt de polsbeweging nagebootst. Het grote voordeel van een horloge beweger is dat u de functionaliteiten van uw horloge niet constant opnieuw hoeft in te stellen wanneer u deze een tijdje niet draagt.

Waarom een horloge beweger?

Waarom een ​​horloge beweger? U wilt dat uw horloge de juiste datum en tijd weergeeft. Vindt u het vervelend om altijd uw automatische horloge op te winden? Dan is dit de oplossing voor u. Bovendien wordt de levensduur van uw automatische horloge verlengd wanneer u een horloge beweger gebruikt. De levensduur wordt verlengd, omdat de bewegende delen van uw horloge in beweging blijven en de olie goed verdeeld wordt binnen het uurwerk. Het derde voordeel van een horloge beweger is dat deze het horloge beschermt tegen bijvoorbeeld stof en vocht.

Verschillende types horloge beweger

Voor mensen die niet elke dag hun automatische horloge (mechanisch horloge) dragen, kan een horloge beweger uitkomst bieden. Horloge bewegers houden automatische horloges opgewekt door de beweging van een menselijke arm na te bootsen. Horloge bewegers van Rosenfelt zijn er voor één horloge, maar ook voor twee of vier horloges. Naast de praktische voordelen die een horloge beweger heeft, zijn het stijlvolle apparaten die een échte aanwinst zijn voor bij u thuis. Een horloge beweger is als ware de etalage voor uw horloge!

Wilt u meer weten? Bezoek de website van watchwinder-123.nl!


Superpress

Superpress is een intiatief van OstMan International BV met als doel zoveel mogelijk kennis te delen en andere de kans te geven ook hun kennis te delen.

2 reacties

Heb ik een horlogewinder nodig? | Watchwinder-123 · 29 mei 2017 op 10:58

[…] een horloge winder voorkom je onnodige slijtage van je automatische horloge, in het bijzonder bij langdurig en continu […]

10 redenen waarom u een watchwinder moet hebben | Watchwinder-123 · 29 april 2020 op 10:41

[…] te houden. Dat is waar de watchwinder komt kijken. Een watch winder is een ander woord voor horlogeopwinder. Hier zijn de 10 belangrijkste redenen waarom je zou moeten investeren in een watch winder voor uw […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden