» Home » Autohandel, groothandel en detailhandel » Auto motorolie, welke heb ik nodig?

Auto motorolie, welke heb ik nodig?

by Max Prinsze
Auto motorolie, welke moet je kiezen omslag foto

Wat bloed is voor je lichaam, is motorolie voor je auto. Auto motorolie heeft een aantal belangrijke functies, het smeert niet alleen, maar reinigt, beschermt, sluit af en koelt de motor ook. Hoe kies je nou de juiste motorolie? Lees er alles over in dit Superpress artikel

  1. Advies voor jouw auto motorolie op basis van je kenteken
  2. Olietips per merk, model en type
  3. Welke motorolie voor…
  4. Oliewinkel biedt verschillende soorten auto motorolie per automerk
  5. Breed assortiment motorolie

1. Advies voor jouw auto motorolie op basis van je kenteken

Ben je benieuwd welke motorolie geschikt is voor jouw auto, bus, motor of vrachtwagen? Bekijk dan eens de Oliewinkel.nl voor advies over het juiste type motorolie, op basis van je kenteken. Bij Oliewinkel vind je de juiste motorolie voor je auto. Ook krijg je advies voor andere smeermiddelen voor je auto, zoals remvloeistof, transmissieolie en koelvloeistof. Oliewinkel.nl heeft een breed assortiment smeermiddelen voor diverse toepassingen.

2. Olietips per merk, model en type

Heb je je kenteken even niet bij de hand om de beste motorolie op te zoeken? Geen probleem, je kunt ook zoeken op merk, model en type. Zo kun je ook olieadvies krijgen voor bijvoorbeeld je:

  • Boot
  • Machine
  • Landbouwvoertuig (trekker)

3. Welke motorolie voor…

Naast zoeken op kenteken of zoeken op merk, model en type kun je ook gebruik maken van de vereenvoudigde zoekfunctie van oliewinkel.nl. Je typt bijvoorbeeld olietips in voor een Volkswagen Golf… en je ziet waarschijnlijk al een aantal opties waaruit gekozen kan worden. Erg makkelijk.

Monteur vervangt de auto motorolie

4. Oliewinkel biedt verschillende soorten auto motorolie per automerk

Oliewinkel biedt specifieke motorolie voor verschillende automerken:
Audi | volkswagen | koda | Stoel | Citroën | Peugeot | Renault | Volvo | Ford

5. Breed assortiment motorolie

Oliewinkel.nl heeft voor allerlei verschillende soorten toepassingen diverse soorten motorolie. Ze hebben een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum waar hun ingenieurs continu bezig met productontwikkeling. Dit resulteert in een breed scala aan hoogwaardige motoroliën.

Motortechnologie verandert voortdurend, daarom verandert motorolie ook met de dag. Oliewinkel.nl biedt motoroliën aan in verschillende viscositeiten, waaronder 15W-40, 10W-40, 5W-40, 0W-30, 0W-20, 5W-30 en 0W-16. Naast volsynthetische motorolie biedt Oliewinkel.nl ook semi-synthetische en minerale motorolie aan. Vooral voor oldtimers is minerale motorolie vaak de beste keuze.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden