» Home » Financiële dienstverlening » Dé accountant van Haarlem

Dé accountant van Haarlem

by Superpress
accountancy haarlem

Wij helpen ondernemers en bestuurders als accountant in Haarlem vooruit. Fungeren als coach, informatiebron en financieel bewustzijn. Wij creëren financiële informatie en brengen focus. Het gaat niet alleen om het maken van jaarrekeningen of belastingaangiften. Ons doel is om uw ambities en doelen te realiseren. We kijken terug om beter naar de toekomst te kunnen kijken. Om erachter te komen waar het beter kan, waar het anders moet en wat de beste manier is.

 1. Wat doen wij?
  1. Wij creëren overzicht
  2. Accentueren
  3. Spreken in gewone taal
  4. Volledig geautomatiseerd en digitaal
 2. Hoe wij werken
  1. Leer uzelf kennen
  2. Systemen configureren
  3. Persoonlijk aanspreekpunt
  4. Kijk verder
 3. Accountant Haarlem

1. Wat doen wij?

Bij Kennemerwaert bent u op het juiste adres voor advies en diensten op het gebied van accountancy, belastingzaken en corporate finance. Met ons team van circa 30 medewerkers staan we altijd garant voor eersteklas dienstverlening. Dit is wat wij doen:

1.1 Wij creëren overzicht

Geen mappen vol papier. Geen rommelige administratie. Niet meer achter de feiten aanlopen. Wij zorgen ervoor dat u weer het overzicht heeft en zo financieel inzicht krijgt in uw eigen bedrijfsvoering.

1.2 Accentueren

Weet waar u heen wilt en focus daarop. Wij treden op als sparringpartner en zorgen ervoor dat u overzicht heeft op wat belangrijk is, het behalen van doelstellingen.

1.3 Spreken in gewone taal

We leggen complexe onderwerpen op een eenvoudige manier uit en we maken de moeilijkste onderwerpen begrijpelijk. We laten het jargon zoveel mogelijk achterwege.

1.4 Volledig geautomatiseerd en digitaal

Al uw administratie wordt inzichtelijk gemaakt op uw persoonlijke online dashboard, dat altijd realtime wordt bijgewerkt en door ons wordt gecontroleerd.

2. Hoe wij werken

Uiteraard verzorgen wij uw boekhouding tot in de puntjes. Het is tenslotte ons uitgangspunt. We denken actief mee over hoe we het gehele administratieve proces kunnen verbeteren, vereenvoudigen en inzichtelijk maken. Met ons online dashboard geven we u hier een overzicht van. We hebben het speciaal voor u gemaakt. Zodat u in één oogopslag een overzicht heeft van uw gehele administratie. En met dit overzicht van uw belangrijkste groeipunten.

Dit online dashboard is niet ingewikkeld, maar een heel eenvoudig hulpmiddel. U hoeft geen technicus te zijn om onze systemen te gebruiken. Hieronder ziet u hoe wij de systemen eenvoudig voor u kunnen configureren.

Accountantskantoor haarlem

Stap 1. Leer uzelf kennen

Wij kennen u het liefst persoonlijk. Dat kan in ons kantoor in Heemskerk, maar we komen net zo graag naar u toe. Wij zijn benieuwd naar jouw doelen, ambities en dromen. We praten uitgebreid over uw administratie en laten u graag onze systemen zien. U ontvangt dan alles wat we hebben besproken in een duidelijke en transparante digitale offerte. Wij zijn dé accountants van Haarlem!

Stap 2. Systemen configureren

Welkom aan boord! De volgende stap is om alles voor te bereiden. Ons team zorgt ervoor dat alle systemen voor u worden gecreëerd en geïmplementeerd. Administratieve software is onderling verbonden en uw dashboard is gepersonaliseerd.

Stap 3. Persoonlijk aanspreekpunt

Zodra we alles hebben ingesteld, nodigen we u uit om samen door alle systemen te bladeren. Zodat u de volledige controle heeft en u thuis voelt bij onze software. Wij staan ​​5 dagen per week voor u klaar!

Stap 4. Kijk verder

Nu alles werkt, heeft u elke dag een actueel overzicht van uw administratie! Dit is ons uitgangspunt en samen kijken we verder. Hoe u kunt groeien, welke knoppen u kunt activeren en wat daarvoor de beste strategie is. Wij denken actief mee en willen net als u het maximale uit uw business halen! Daar worden wij bij Maas Accountants echt blij van.

3. Accountant Haarlem

Bent u op zoek naar een accountant in Haarlem? Bij Kennemerwaert helpen we u graag met vermogensplanning, administratie en nog veel meer. Vermogensplanning gaat over het organiseren en structureren van uw vermogen. Vermogensplanning heeft verschillende voordelen. Zo kunt u met behulp van vermogensplanning een overzicht krijgen van het vermogen dat u op het moment van uw inkomen nodig heeft om uw huidige leven te voorzien. Ook krijgt u inzicht in hoe u vermogensbestanddelen fiscaal voordelig kunt overdragen. Bent u van plan (vervroegd) met pensioen te gaan? Dan kan estate planning u helpen bij het bepalen van de beste tijd. De accountants van Kennemerwaert helpen u graag!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden