» Home » Cultuur en sport » Modalo watchwinders

Modalo watchwinders

by Superpress

Sinds kort is www.watchwinder-123.nl leverancier van de luxe Modalo Watchwinders. Modalo watchwinders zijn sinds 2006 op de markt en zijn blijvend in ontwikkeling. Alle watchwinders van Modalo hebben de beschikking over een LCD touchscreen, wat de watchwinders een luxe uitstraling geven.

Modalo watchwinders

Modalo watchwinders staan voor zeer hoge kwaliteit en zeer luxueuze uitstraling. Watchwinder- 123 biedt verschillende lijnen aan. De Saturn watchwinders van Modalo zijn voornamelijk geschikt voor één automatisch horloge. Eén watchwinder heeft een binnenkant van carbon, daar waar de overige drie een lederen binnenkant hebben. Alle watchwinders zijn glanzend afgewerkt en werken op zowel op netstroom als op batterijen. Het aantal omwentelingen per dag is instelbaar tussen de 650 en 2200 per dag.

De Clasico Watchwinders van Modalo zijn geschikt voor drie horloges. CLAVIS is binnenin afgewerkt met leder. DAJO is de carbon uitvoering. Tot slot kent Modalo de Safe System watchwinderlijn. Deze lijn kent watchwinders voor twee (METTA), drie (ZABI) en vier (TANE) horloges. Alle watchwinders hebben een ‘mat’ uitstraling en zijn van binnen afgewerkt met leder.

De Magma lijn van Modalo bestaat uit watchwinders welke geschikt zijn voor twee horloges en hebben tevens twee rotators. De ADA en BARE hebben aan de voorkant een ronde afwerking. Van binnen is de BARE met carbon afgewerkt en de ADA met leder.

Rosenfelt collectie

Naast de Modalo watchwinders biedt www.watchwinder-123 de Rosenfelt watchwinder collectie aan. DeRosenfelt watchwinders staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De watchwinders onderscheiden zich door mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn de watchwinders nagenoeg geluidloos en ook een echte aanwinst voor op uw bureau, op uw nachtkastje of op de boekenplank. Er zijn watchwinders voor heren, dames en zogenoemde limeted editions. Een aantal watchwinders zijn in de aanbieding. Bent u geïnteresseerd in een Rosenfelt watchwinder van www.watchwinder-123.nl? Bekijk hier de collectie.

Social media

Sinds kort is www.watchwinder-123.nl actief op social media. de Facebookpagina en Google+ pagina staan reeds online. Regelmatig komen er nieuwe updates, foto’s en video’s voorbij. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Volg Watchwinder-123 op Facebook of Google+!
Klik hier als u geïnteresseerd bent in een Modalo watchwinder van www.watchwinder-123.nl.

Modalo watchwinders

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden