» Home » Uncategorized » Wilt u een vakantiehuis huren in Duitsland?

Wilt u een vakantiehuis huren in Duitsland?

by Superpress

Wilt u een leuk vakantiehuis huren in midden Duitsland?
Dat kan! Vakantiehuis 17 in vakantiepark SeePark Kircheim biedt de mogelijkheid! Vakantiehuis 17 staat midden in het Hessische Berglandschap in SeePark Kirchheim. In zowel de lente, de zomer, de herfst als in de winter kunt u hier heerlijk genieten van de mooie omgeving. Kirchheim ligt in de deelstad Hessen dat in het midden van het mooie Duitsland ligt.

Faciliteiten

Het mooi gelegen vakantiehuis 17 (dorp 4) in het Seepark Kirchheim heeft een ruime parkeer gelegenheid waar makkelijk 2 auto’s kunnen staan. Ook ligt het vakantiehuis gelegen aan bosrijk gebied wat voor de natuurliefhebber niet kan ontbreken!

Het huis beschikt over een digitale schotel zodat u uw favoriete programma’s niet hoeft te missen! Ook beschikt het karakteristieke  vakantiehuis natuurlijk over WiFi.

Ook aan de kinderen is gedacht! Van een mooi speeltuinWaterskiën SeePark Kirchheimtje midden in het bos tot de prachtige indoor speel gelegenheid die bij het park hoort.

In het park kan u uw sportieve kant laten zien door op een wakeboard te gaan staan! En er zijn nog veel meer leuke activiteiten en bezigheden te doen!

Ook kan er heerlijk gegeten worden! Op het vakantiepark zijn verschillende restaurants en eettentjes. Sommige zijn gevestigd aan het mooie stuwmeer waar u lekker wat eten en drinken kan nuttigen en onder tussen kan genieten van de actieve bezigheden die op het stuwmeer plaatsvinden. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naast de mogelijkheid dat er heerlijk gedineerd kan worden zijn de prijzen hiervoor schappelijk en het eten van goeden kwaliteit! Er zijn veel verschillen in culinaire mogelijkheden. Van het strandcafé tot aan de Italiaanse pizzeria! Waar u ook trek in heeft u vindt het op Seepark Kirchheim. U kunt al genieten van onbeperkt uitgebreid buffet voor maar 15 euro per persoon! En voor de kinderen tot en met 12 jaar zijn de kosten maar 1 euro per levensjaar!

Bent u geïnteresseerd of bent u gewoon nieuwsgierig?                                   Klik dan hier!

 

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden