» Home » Overig » Heeft u behoefte aan een goede kwaliteit? Bij RosenFelt zit u goed!

Heeft u behoefte aan een goede kwaliteit? Bij RosenFelt zit u goed!

by Superpress

RosenFelt is ontstaan uit het oogpunt van comfort en kwaliteit. Het aanbod bij RosenFelt is erg veelzijdig en heeft voor iedereen wat wils! Zo biedt RosenFelt de oplossing voor mobiele telecommunicatie, robot stofzuigers, mensboard, (binnenkort) fire escape mask, umbrella wrappers en watchwinders.

Mobiel telecommunicatie

De telecommunicatie is de oplossing om probleemloos te bellen op welke locatie dan ook. Er zijn veel verschillende modellen GSM repeaters waar uiteraard iets voor u bij zit. De telecommunicatie is storingvrij en gemakkelijk zelf te installeren. Het is geschikt voor alle providers en telefoons. Dus heeft u behoefte aan een GSM repeater met top kwaliteit? Dan is dit u kans! Hier vindt u alles over de GSM repeaters.

Robot stofzuigers

Maak u huishouden velen malen gemakkelijker door een robot! De high-tec stofzuiger van RosenFelt zorgt voor een stof vrije vloer. Ook verdwijnen kruimels en dierenharen als sneeuw voor de zon.

Mensboard RosenFelt

Met het mensboard hoeft u nooit meer te zoeken naar u tablet, mobiel, zonnebril sleutels en alle andere altijd kwijtrakende spullen! Het mensboard van RosenFelt zit een telefoon aansluiting zodat de telefoon er ook op opgeladen kan worden. Ook heeft het mensboard een modern en luxe design en geschikt voor ieder huishouden!

Fire escape mask

Iedereen heeft wel een brandalarm in huis. Maar wat doet u als deze afgaat en het huis ondertussen al vol staat met rook? Hoe krijgt u uw dierbare en dierbare bezittingen buiten voordat het te laat is? Met de binnenkort verkrijgbare fire escape masks van RosenFeltt is de kans groter om te ontsnappen aan dit scenario zonder dat u longen hierbij aangetast worden. Iets wat u dus in huis moet hebben!

Umbrella Wrapper

Gladde en vieze vloeren door de paraplubak? Met de Umbrella Wrapper is dit verleden tijd! Hiermee zorgt u ervoor dat er geen glij partijen ontstaan en de omgeving/ruimte veel veiliger is dan het was! Dit is een perfect product voor hotels en openbare ruimtes en andere locaties.

Watchwinder

Nooit meer stilstaande horloges met de watchwinder van RosenFelt! Deze watchwinders staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid maakt de watchwinder van RosennFelt uitermate geschikt! Meer weten? Bekijk het hier!

Bent u benieuwd naar al deze kwalitatief goede producten? U vindt hier meer!

 

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Online marketing door SEO vrienden